Ποιοι είμαστε

Η Unity ως αποκλειστική αντιπρόσωπος διεθνούς φήμης Οίκων του εξωτερικού προσφέρει στην Ελληνική αγορά επιστημονικά όργανα και προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με εξειδίκευση στις αυτόματες χημικές αναλύσεις. Τα γραφεία της Εταιρείας βρίσκονται στον Χολαργό, δίπλα στο κέντρο της Αθήνας και η έντονη κινητικότητα των στελεχών της σε συνδυασμό με την χρήση προηγμένων τεχνολογικών μέσων επικοινωνίας συνεισφέρουν στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των Πελατών της, σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και στην Σερβία, στην Κύπρο και στο Ισραήλ.

Τα στελέχη της Εταιρείας είναι πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών, με πολυετή εμπειρία στην πώληση και υποστήριξη επιστημονικών οργάνων και διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις, με βάση τα πρότυπα εκπαίδευσης των οίκων του εξωτερικού.

Η Unity θέτει στο επίκεντρο της στρατηγικής της, τις ανάγκες του Πελάτη και με οδηγό την αύξηση του Εταιρικού του οφέλους διαμέσου της βελτιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων του, υπηρετεί τους παρακάτω σκοπούς:

    • Την άμεση εξυπηρέτησή του (επιστημονική και τεχνική)
    • Την παροχή υψηλής τεχνολογίας και κορυφαίας ποιότητας οργάνων
    • Την υποστήριξη μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας
    • Την συνεχή μετά-τη-πώληση εξυπηρέτηση (after sales support)

Η UNITY έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για το εμπόριο, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη επιστημονικών οργάνων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.


 

ISO-9001-2008-Certified


Εταιρικά στοιχεία